Szolgáltatások

0% iparűzési adó!

A legfontosabb szolgáltatásunk, mellyel évente akár több milliót is spórolhat. 

Ügyvédi háttér

Cége alapítását vagy módosítását partner ügyvédi irodánkkal is intézheti.

Ingyenes cégtábla

Cégtábláját díjmentesen elkészítjük és kihelyezzük új székhelyén.

Levélkezelés

A székhelyre érkező leveleit átvesszük és opcionálisan szkennelve továbbítjuk Önnek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Szolgáltatásunk lényege egy egyszerű ügymenet, az ezzel kapcsolatos összes terhet átvesszük Öntől. Székhelyszolgáltatást nyújtunk Budapest határától 20 km-re. Ezen a településen az iparűzési adó 0%-os, azaz az ide bejelentett cégeknek nem kell ezt az adót kifizetni. 


FONTOS!

Minden törvényi előírást betartunk, ami a székhely biztosításához szükséges. Ez a szolgáltatás nem adócsalás! A közhiedelemmel ellentétben ugyanis Ön oda helyezi cége székhelyét, ahová akarja, teljesen legálisan. Ne feledje! Ön pénzt keres azzal, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat! Vannak fenntartásai?
Tudjuk, hogy nem könnyű döntés székhelyet változtatni, megbízni egy idegen szolgáltatóban. A o-ipa.com előzetes piackutatásaiból az derült ki, hogy potenciális ügyfeleinkben az alábbi kérdések merülnek fel:
- "Mi történik, ha mégsem takarítok meg ténylegesen?"
Amennyiben van olyan tevékenység, amely telephelyengedély köteles az adott településen, akkor meg kell osztani az IPA-t. Ebben az esetben is jelentős megtakarítást lehet elérni!
- "Milyen kényelmetlenségem származhat abból, ha átkerül a székhelyem?"
Ez az egyik legkényesebb pont. Érthető, hogy túl nagy kényelmetlenséget senki nem akar bevállalni. A székhelyre vonatkozó törvényi előírásoknak mi maradéktalanul megfelelünk. Ezzel Önnek teendője nincs. Hivatalos megkeresés esetén azonnal értesítjük. 
A számlákon a székhely címét kell feltüntetni. Összesen ennyi. Önnek nem kell még a névjegyét sem megváltoztatnia! Ugyanúgy levelezhet, találkozhat jelenlegi címén, megadhatja a jelenlegi címét elérhetőségnek, mint eddig.
A bejövő számlákon is a székhelyet kell feltüntetni, ezzel kapcsolatban értesíteni kell a meglévő számlázó partnereket.

INTERJÚ A TELEPÜLÉS POLGÁRMESTERÉVEL

"Kecsegtető lehetőség ez a vállalkozóknak" - mondja Klement János polgármester. Szerinte még így is sokkal jobban járnak, mintha megfizettetnék az adót a cégekkel. "Az a néhány nagyobb vállalkozás, amelyik ide települt, rengeteg segítséget nyújt, az adó többszöröse visszajön különféle támogatásokban" - tette hozzá. A támogatásokból közintézményeket segítenek, így sikerül például az ezerfős faluban fenntartani nem csak az általános iskola alsó tagozatát, hanem a teljes nyolc osztályt. Az infrastruktúra is teljes körű a faluban: bevezették a gázt, kiépült a csatornahálózat, azaz az intézmények működtetése mellett fejlesztésekre is futja. "Mindehhez szerencse és összeköttetés is kellett" - ismerte el Klement János, hozzátéve: nem tudják, milyen adóváltozások jönnek még, de azon lesznek, hogy a vállalkozóknak továbbra is megérje itt maradni."